Bérfőzés
Berendezéseink
Alapítva 2020
megadjuk a módját…
A parkolóból nyíló fedett cefre átvevőnél történik a bérfőzető lerakodása, és a cefrés edények átvétele megjelölése. A cefre átvevő lapot a bérfőzői programunk állítja ki. A főzés megkezdéséig a cefre a fedett tárolóban lesz tárolva. Innen egy vákumszivattyúval történik a betárolása a KVODEL Janca gyártmányú 200literes vagy 300literes egylépcsős aromatornyos tirisztoros vezérlésű főzőüstünkbe,vagy az előmelegítőtartályukba. A párlat megindulása után az epruvetta és a szeszmérőgép között mind a kettő gépünknél egy HAGYÓ 1001-es mintavevő készülék lett beépítve mely a leválasztás pontosságát segíti. A párlat hígításához egy hitelesített SNAP41-es ANTON PAAR által gyártott készüléket fogunk használni.
Látogass el hozzánk
Látogass el
A személyes találkozáshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
Ügyfélfogadás
H-P: 8:00 - 16:00
Sz: 8:00 - 12:00
V: Zárva