Bérfőzés

MAGUNKRÓL

Alapítva 2020

amikor a hagyomány és tudomány

egy kortyban egyesül

Alapítva 2020

történetünk

Látvány bérfőzdénk Adonyban, egy Duna melletti kisvárosban került megvalósításra. Budapesttől 45km, Székesfehérvártól 40km-re helyezkedik el. Családunk már többgeneráció óta foglalkozik szőlőműveléssel, ezért minden évben
kapcsolatba kerültünk a pálinkafőzés művészetével is. Az évek során
több bérfőzdében jártunk, főzettünk, gyűjtöttük a tapasztalatokat,
fortélyokat. A megszerzett tudással és a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően elérkezettnek láttuk az időt ,hogy létrehozzuk a saját családi főzdénket. Édesapám a mai napig borászkodik , borairól a magyar és a nemzetközi versenybírák  is elismerően nyilatkoznak. A cefrézés tudományát a szőlő cefrével kezdtük , melyet az évek során bővítettünk a „pálinka gyümölcsökre” is. Honlapunkon is próbáljuk átadni tudásunkat ,tanácsainkat a cefrézésről.
Köszönettel tartozunk a Czetis-ház pálinkamanufaktúrában Papp Jánosnak , és a Keresztes-víz
főzdében Nagy Erzsébet főzőmesternek és Keresztes Laci bácsinak, akik szaktudásukkal segítették főzdénk elindulását.

Paulusz Gábor
Főzőmester

 

.

SZolgáltatások

Az ízletes pálinka csak kiváló csapatmunka eredménye lehet. Kizázólag kiváló cefréből készülhet prémium minőségű gyümölcspárlat.

Látogass el hozzánk

Elérhetőségeink

info@pauluszfozde.hu

+36301492141

H-2457 Adony Vetus Salina 1

Látogass el

A személyes találkozáshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

Ügyfélfogadás

H-P: 8:00 - 16:00
Sz: 8:00 - 12:00
V: Zárva