Magozás és darálás
Áraink
Alapítva 2020
Kevés az idő és sok a mag?
Akkor GÉPI MAGOZÁS!
A mag, szár, kocsány, levél és egyéb szilárd növényi részek eltávolítása nem csak a cefrekészítés, hanem minden gyümölcsfeldolgozás első lépése.
Vállaljuk telephelyünkön csonthéjas gyümölcsfélék magozását professzionális gyépéinkkel.
Gyors és hatékony berendezéseink a szennyeződések 99,5%-át elválasszák a gyümölcs húsától.
És mindezt úgy teszik, hogy a lehető legkevesebb legyen a lé vesztesége.
Ami fontos, hogy igazán jól magozni csak az érett gyümölcsöt lehetséges.
Berendezéseink kapacitása 1000Kg/óra.
A magozás szolgáltatás a nálunk főzendő cefrék esetében díjmentes. Egyéb gyümölcsipari feldolgozás esetén a mennyiség/minőség függvényében kerül meghatározásra.
Kérem a pontos ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.
Látogass el hozzánk
Látogass el
A személyes találkozáshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
Ügyfélfogadás
H-P: 8:00 - 16:00
Sz: 8:00 - 12:00
V: Zárva